't Oliegeultje Stageplek aan de Oosterschelde
Wij zijn op zoek naar een leerling die met passie aan de slag wil binnen dit mooie vak. Onze keuken heeft als basis een Franse inslag, maar laat zich inspireren door allerlei verschillende stromen binnen het gastronomische gebied. Wij werken zoveel mogelijk met verse ingrediƫnten en we voeren veel van de technieken met de hand uit. Wij staan voor puur en niet al te veel poespas. De focus ligt hier dan ook vooral op het bereiden van hoofdproducten en minder op zaken als garnituurtjes e.d. Je krijgt hier als leerling veel vrijheid om je te ontwikkelen en leer je hoe je zelfstandig kan werken..
Naar wie zijn wij op zoek?
Eerlijke en open instelling Leergierig
Wat biedt het bedrijf?
- Wij bieden een gemoedelijke werksfeer.. - Reiskosten vergoeding of eventueel vervoer van en naar werk, mits het op de weg ligt van collega's.. - Kans op een vaste baan..
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers