Hotel de Blanke Top We zijn opzoek naar een zelfstandig en gedreven kok voor in onze moderne keuken.
Als kok werk je in een jong en gedreven team. Je werkt in een nieuwe moderne keuken. Tijdens het diner zorg je er samen met een collega voor dat je je eigen partie op de juiste manier aanstuurt en zorg je ervoor dat de gasten de best mogelijk bereidde gerechten krijgen. Het team: Je werkt in een jong en dynamisch team. Dit onder leiding van Chef Jonathan Oliver. Doordat het restaurant altijd open is, werk je met alle andere collega's samen aan een goede voorbereiding, communicatie en verdeling van taken zodat alles op rolletjes loopt, ook als je er niet bent.
Naar wie zijn wij op zoek?
Een flexibele en proactieve teamplayer die gedreven is in zijn werkzaamheden in de keuken.
Wat biedt het bedrijf?
Mogelijkheden tot ontwikkeling in een nieuwe moderne keuken met een gedreven team
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers