Zelfstandig werkend kok

Hotel Noordzee

Weet jij wat lekker eten is en is koken jouw passie? Loop jij over met allerlei ideeën op het gebied van koken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je komt terecht in een gezellig, hardwerkend team bestaand uit 7 collega’s, waarvan 6 koks en 1 afwasser. We zijn helemaal op elkaar ingespeeld en helpen elkaar wanneer het nodig is en zijn bereid voor elkaar een stapje extra te zetten. De werktijden zijn op basis van je stage uren af te spreken en kunnen op alle dagen van de week tussen 11.00u en 22.00u worden ingepland. Je leert de basisvaardigheden van het vak, breidt je productkennis uit en leert wat de het Zeeuwse land te bieden heeft. Je leert mooie gerechten samen te stellen en goede kwaliteit te waarborgen. We nemen je mee in het maken van bestellingen, het bewaren van de voorraad, het plannen van een team, tijdsmanagement tijdens de service en tonen je het belang van de HACCP regels en de toepassing daarvan in de praktijk.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie ben jij? - Je werkt graag samen met en voor mensen - Je hebt een passie voor koken - Vervoer naar Cadzand, openbaar vervoer is niet vanzelfsprekend hier

Wat biedt het bedrijf?

Wat wij jou bieden: - een leuke werkplek met goede materialen - toffe internationale collega's die het leuk vinden om je wat te leren - bedrijfskleding en een warme avondmaaltijd - kans op een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder