Zelfstandig werkend kok

Restaurant Perceel Ben je gemotiveerd!? Wil je de fijne kneepjes van het mooie koksvak leren, dan ben je aan het goede adres!

We starten de dag met MEP werkzaamheden, vervolgens geven we de lunch mee, waarna het diner.

Naar wie zijn wij op zoek?

Motivatie is het allerbelangrijkste! We werken met een jong en gedreven team, die graag helpen en alles uitleggen, zodat we er samen een leerzame stage van kunnen maken.

Wat biedt het bedrijf?

We zijn een jong en gedreven team, buiten dat er veel geleerd kan worden tijdens de stage is het tussen de serviezen door ook erg gezellig. Er hangt een goede werksfeer. Verder kan er gekeken worden of er na de bol stage (bij einde van de opleiding) wellicht een baan uit kan voortvloeien.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder