Restaurant Perceel Ben je gemotiveerd en wil je meer leren over dit mooie vak, dan ben je hier aan het juiste adres!
Je voert voorbereidende werkzaamheden uit (MEP) zodat alles gereed staat voor de lunch/diner, vervolgens ontvang je de gasten, placeer je ze aan tafel en zul je tijdens het servies gerechten en dranken uitserveren.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je moet echt passie hebben voor gastronomie! Belangrijk is dat je gastvrij en communicatief vaardig bent en er veel zin in hebt, dan leren wij de rest!
Wat biedt het bedrijf?
Wij hebben zeker doorgroeimogelijkheden binnen Perceel
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
lees verder