Zeezicht Paviljoen aan Zee Sea you @ the Beach!
Ons team van Sfeermakers en Smaakmakers máákt Strandpaviljoen Zeezicht. Zij doen er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Team Zeezicht is een professionele, hecht en dynamisch team dat één ding gemeen heeft; het zijn allemaal horecaliefhebbers met een enorme passie voor gastvrijheid, lekker eten & drinken. Ervaring is een pré maar niet altijd noodzakelijk, de nodige functie skills worden je aangeleerd door onze leermeesters. Samenwerking en gezelligheid staan binnen ons team hoog in het vaandel. Daarbij bruist het team van enthousiasme en ambitie, ieder op hun eigen niveau en als gast kan je daar niet omheen! Ben je enthousiast geworden en wil jij ons team komen versterken? Zoek dan niet verder en solliciteer snel! Mail je CV naar personeel@sebhoreca.nl (Tanja Palfenier). Graag tot snel bij Strandpaviljoen Zeezicht
Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent servicegericht en zet onze gast op nummer 1 Ervaring is geen vereiste, een leergierige persoonlijkheid wel, doorgroeien op elk niveau in onze organisatie is mogelijk Passie voor gastronomie Een flexibel instelling, bar- en bedieningswerkzaamheden Je hebt een toegankelijke persoonlijkheid die het leuk vindt om met gasten om te gaan Teamplayer en enthousiasmerend Communicatief sterk, zelfstandig en stressbestendig
Wat biedt het bedrijf?
Wie zijn wij: Het team van Strandpaviljoen Zeezicht is een professioneel, hecht en dynamisch team dat één ding gemeen heeft; het zijn allemaal horecaliefhebbers met een enorme passie voor gastvrijheid en lekker eten en drinken. Samenwerking en gezelligheid staan binnen ons team staan hoog in het vaandel. Daarbij bruist het team van enthousiasme en ambitie, ieder op hun eigen niveau, en als gast kan je daar niet omheen! Zeezicht biedt: Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden Persoonlijk training- en ontwikkelingsprogramma Volgen van cursussen, bijvoorbeeld Leermeester Opbouw in Pensioenfonds Horeca & Catering (vanaf 21 jarige leeftijd) Een plezierige en vriendelijke werkomgeving waar eigen initiatief op prijs wordt gesteld
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten