Manager / ondernemer horeca

Ebben Inspyrium B.V. Proactieve horeca manager gezocht!

De student zal de rechterhand worden van de bedrijfsleider en van Inspyrium Flavours en hem helpen met alle daarbij komende taken. Dit zullen voorbereidingen zijn in organisatorische zin maar ook in operationele zin.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken een student die zelfstandig kan werken, proactief is en een hands-on mentaliteit heeft.

Wat biedt het bedrijf?

Waar ga je aan de slag? Inspyrium is de groenste eventlocatie van Nederland gevestigd midden in een van Europa’s grootste en oudste boomkwekerijen. We organiseren jaarlijks circa 100 producties van 20 tot 4.000 gasten. Wij creren en realiseren complete eventconcepten voor opdrachtgevers als Bol.com, Vodafone, Albert Heijn, PON Autogroep en Radboudumc. Producties met bekende sprekers als Bjrn Kuipers en Victor Mids, gave line-ups met Donnie en Hans Klok, energieke teambuildingsactiviteiten en altijd een unieke beleving. Wat hebben we te bieden: - Een op te starten organisatie (Flavours, de catering organisatie van Inspyrium) - Een jong, enthousiast en gedreven team: work hard, play hard! - Veel verantwoordelijkheden en uitdaging wanneer je goed presteert

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder