Brasserie de Zeven Deugden Stage kok
Meehelpen de keuken opstarten. Mise en place maken en lunch/ diner draaien. Alles wat met de keuken te maken heeft.
Naar wie zijn wij op zoek?
Sociaal en een teamplayer.
Wat biedt het bedrijf?
We zijn een klein maar hecht team. Na goed bevallen van beide kanten evt kans op een baan na de school periode
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
lees verder