Mooirivier Hotel GOEDE BEGELEIDING | GRATIS HUISVESTING OF REISKOSTENVERGOEDING | LEUKE EXTRA'S
De werkzaamheden die horen bij de functie van zelfstandig werkend gastvrouw/gastheer
Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent gemotiveerd; Je bent klantgericht en representatief; Je bent flexibel.
Wat biedt het bedrijf?
Jonge en enthousiaste collega’s; Gratis huisvesting of reiskostenvergoeding; Als leerling ontvang je het leerlingensalaris volgens de Horeca cao; Je krijgt 20% korting op alle F&B binnen Mooirivier; In het kader van ‘weet waar je werkt’ mag je een keer dineren en overnachten bij Mooirivier; Goede persoonlijke begeleiding. Samen zorgen we voor een uitdagende en afwisselende invulling van je stage; Loop een dag mee met al onze afdelingshoofden om te bekijken van welke functie jouw hart sneller gaat kloppen; Na een goed afgeronde stage-/leerperiode maak je kans op een contract en kun je bij ons aan het werk.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers