Lumen Hotel & Events Leerling Events gezocht!
Als leerling op onze events afdeling draai jij operationeel mee tijdens verschillende (zakelijke) partijen en evenementen. Ook maak je onderdeel uit van de voorbereiding van deze partijen, door te helpen met het klaarzetten van de zalen of het opdekken van tafels. We zijn bij Lumen ook verantwoordelijk voor de horeca tijdens de thuiswedstrijden van PEC Zwolle, tijdens deze wedstrijden krijg jij een verantwoordelijke rol. Verder gaan graag met jou in gesprek over welke taken je precies gaat uitvoeren, zodat we rekening kunnen houden met jouw interesses en opleiding.
Naar wie zijn wij op zoek?
We zijn in eerste instantie op zoek naar een passende persoonlijkheid. Iemand die met veel plezier en enthousiasme aan de slag gaat. Daarnaast zou het fijn zijn als je je herkent in onderstaande: - Je volgt een BBL opleiding in de richting van Meewerkend Horeca Ondernemer of (Zelfstandig Werkend) Gastheer/-vrouw; - Je weet je goed staande te houden tijdens piekmomenten; - Je bent vriendelijk en gastvrij naar onze gasten (én naar je collega’s natuurlijk). Eerder starten kan in overleg.
Wat biedt het bedrijf?
- Een salaris volgens de horeca cao, gebasseerd op je leeftijd en uitgaande van 32 uur; - Een leerwerkplek die afgestemd is op jouw interesses en behoeften; - Jaarlijks organiseren we een personeelsfeest, grote kans dat jij deze tijdens jouw stage meepakt; - Ook mag je gebruik maken van onze personeelsvoordelen zoals dineren in het Bluefinger Restaurant met 50% korting en tegen personeelstarief overnachten bij Lumen, Ibis Budget in Stein/Maastricht of Rotterdam The Hague Airport; - Na afloop van jouw stage misschien wel een hele leuke (bij)baan!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan