De 7 Heerlijkheden
- Naam De 7 Heerlijkheden
- Leerbedrijf ID 100143946
- KvK naam Bakkerij De 7 Heerlijkheden
- KvK nummer 32119348
- KvK vestigingsnummer 000000402427
- Bedrijfsindeling Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk
- Telefoon +31294251220
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 2
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Organisatieprofiel
- Omschrijving Brood- en Banketbakkerij
De 7 Heerlijkheden
- Naam De 7 Heerlijkheden
- Leerbedrijf ID 100143946
- KvK naam Bakkerij De 7 Heerlijkheden
- KvK nummer 32119348
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 4 / 30-1-2020
Bereiden assortiment boulangerie (B1-K1)
- Plant en bereidt de productie van boulangerieproducten voor (B1-K1-W1)
- Bereidt boulangerieproducten (B1-K1-W2)
- Verwerkt, modelleert en bakt boulangerieproducten (B1-K1-W3)
- Decoreert en werkt boulangerieproducten af (B1-K1-W4)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van de boulangerieproducten (B1-K1-W5)
- Verpakt en presenteert boulangerieproducten en slaat deze op (B1-K1-W6)
- Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W7)
Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment (B1-K2)
- Adviseert de klant over boulangerieproducten (B1-K2-W1)
- Stuurt op de kwaliteit van de operationele processen en routing op de werkvloer (B1-K2-W2)
- Bedenkt ideeën voor het uitbreiden van het boulangerie assortiment en ontwikkelt receptuur (B1-K2-W3)
- Bereidt exclusieve boulangerieproducten aan de hand van nieuwe receptuur (B1-K2-W4)
- Ontwerpt en verzorgt de presentatie van boulangerieproducten (B1-K2-W5)
- Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van boulangerieproducten (B1-K2-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Boulangerie (23250)
niveau 4 / 18-11-2024
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op (P3-K1)
- Bestelt benodigde grondstoffen en producten (P3-K1-W1)
- Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties (P3-K1-W2)
- Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes (P3-K1-W3)
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur (P3-K2)
- Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur (P3-K2-W1)
- Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer (P3-K2-W2)
- Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten (P3-K2-W3)
Voert leidinggevende taken uit (P3-K3)
- Maakt een operationeel plan (P3-K3-W1)
- Plant en verdeelt werkzaamheden (P3-K3-W2)
- Begroot financiën (P3-K3-W3)
- Beheert financiën (P3-K3-W4)
- Stuurt medewerkers aan (P3-K3-W5)
- Voert intern formele gesprekken (P3-K3-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Leidinggevende ambachtelijke bakkerij) (94242)
- Brood- en banketbakker (Leidinggevende ambachtelijke bakkerij) (93720)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende ambachtelijke bakkerij) (90685)
- Leidinggevende bakkerij (25172)
niveau 2 / 1-9-2013
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Equivalenten van deze opleiding
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Brood- en banketbakker) (94221)
- Brood- en banketbakker (90720)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Uitvoerend bakker (25173)
- Uitvoerend bakker (95747)
niveau 3 / 1-9-2010
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op (P2-K1)
- Bestelt benodigde grondstoffen en producten (P2-K1-W1)
- Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties (P2-K1-W2)
- Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes (P2-K1-W3)
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur (P2-K2)
- Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur (P2-K2-W1)
- Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer (P2-K2-W2)
- Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten (P2-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Banketbakker (90690)
- Banketbakker (Allround banketbakker) (90700)
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Allround banketbakker) (94232)
- Brood en banket (Allround brood- en banketbakker) (94233)
- Brood en banket (Allround broodbakker) (94231)
- Brood en banket (Banketbakker) (94222)
- Brood- en banketbakker (90730)
- Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker) (90731)
- Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker) (90732)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Zelfstandig werkend bakker (25174)
- Zelfstandig werkend banketbakker (95748)
- Zelfstandig werkend broodbakker (95749)
De 7 Heerlijkheden
- Naam De 7 Heerlijkheden
- Leerbedrijf ID 100143946
- KvK naam Bakkerij De 7 Heerlijkheden
- KvK nummer 32119348
Contactpersonen (1)
-
Gerrit Hilhorst Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Uitvoerend bakkerRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenUitvoerend bakker, Zelfstandig werkend bakker, Boulanger, Leidinggevende bakkerij
Zelfstandig werkend bakker, Boulanger, Leidinggevende bakkerij