Boulanger

De 7 Heerlijkheden -

_

Wat ga je leren?

  • Bereiden assortiment boulangerie
  • B1-K1-W1 Plant en bereidt de productie van boulangerieproducten voor
  • B1-K1-W2 Bereidt boulangerieproducten
  • B1-K1-W3 Verwerkt, modelleert en bakt boulangerieproducten
  • B1-K1-W4 Decoreert en werkt boulangerieproducten af
  • B1-K1-W5 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de boulangerieproducten
  • B1-K1-W6 Verpakt en presenteert boulangerieproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W7 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
  • B1-K2-W1 Adviseert de klant over boulangerieproducten
  • B1-K2-W2 Stuurt op de kwaliteit van de operationele processen en routing op de werkvloer
  • B1-K2-W3 Bedenkt ideeën voor het uitbreiden van het boulangerie assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W4 Bereidt exclusieve boulangerieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • B1-K2-W5 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van boulangerieproducten
  • B1-K2-W6 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van boulangerieproducten

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder