De Kookfabriek Amsterdam
- Naam De Kookfabriek Amsterdam
- Leerbedrijf ID 100436957
- KvK naam De Kookfabriek Amsterdam B.V.
- KvK nummer 33290144
- KvK vestigingsnummer 000016666178
- Bedrijfsindeling Verhuur van onroerend goed (niet van woonruimte)
- Telefoon +31204635635
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 4
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving De Kookfabriek is een kookstudio met zes vestigingen door Nederland. Wij verzorgen kookworkshops, meetings en andere culinaire evenementen. Ook organiseren wij Masterclasses met verschillende bekende chefs! Wij verwelkomen voornamelijk bedrijven, die als bedrijfsuitje met het personeel komen koken en dineren. Daardoor zijn onze gasten altijd erg gezellig en staat een leuke avond bij ons centraal!
- Informatie Leren & Werken Al meerdere jaren kun je als mbo student bij De Kookfabriek een stage volgen. Om ons bedrijf te leren kennen start je in de bediening, waarbij jouw collega's je alle kneepjes van het vak leren. Zodra je weet hoe alles bij ons werkt zal je de leidinggevende worden van het bedienend personeel. Dit kan op een drukke avond betekenen dat je leiding geeft aan 8 andere collega's. We kijken altijd samen hoe je het vindt en welke nieuwe dingen je zou willen leren. Dan kunnen we samen een plan schrijven hoe we dit gaan behalen. Verder bieden we je ook de mogelijkheid om door te stromen naar culinair coach. Dit betekent dat je kookworkshops mag begeleiden samen met andere coaches. Hiervoor hoef je niet goed te kunnen koken, maar een passie voor eten en drinken is natuurlijk wel belangrijk!
- Informatie Student Wij hebben al verschillende leerlingen van verschillende onderwijsinstellingen begeleid. Iedereen is van harte welkom bij De Kookfabriek!
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
De Kookfabriek Amsterdam
- Naam De Kookfabriek Amsterdam
- Leerbedrijf ID 100436957
- KvK naam De Kookfabriek Amsterdam B.V.
- KvK nummer 33290144
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 4 / 6-8-2018
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
- Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
- Checkt de gast in (P2-K2-W2)
- Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
- Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
- Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
- Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
- Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
niveau 4 / 8-11-2019
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P3-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P3-K1-W1)
- Sluit het bedrijf af (P3-K1-W10)
- Ontvangt en informeert/adviseert de gast (P3-K1-W2)
- Neemt de bestelling op en serveert deze (P3-K1-W3)
- Maakt dranken serveergereed (P3-K1-W4)
- Bereidt gerechten (P3-K1-W5)
- Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast (P3-K1-W6)
- Creëert en bewaakt sfeer (P3-K1-W7)
- Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan (P3-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P3-K1-W9)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar) (90301)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice) (90302)
De Kookfabriek Amsterdam
- Naam De Kookfabriek Amsterdam
- Leerbedrijf ID 100436957
- KvK naam De Kookfabriek Amsterdam B.V.
- KvK nummer 33290144
Contactpersonen (2)
-
Jonathan Karpathios Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV
-
Ellen Schut Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV