Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Hotel 't Kruisselt Wil jij jouw gastvrijheid-skills nog verder ontwikkelen?

Je leert hoe je gasten kunt adviseren en hoe je bestellingen op kunt nemen. Je leert leiding geven aan je collega’s. Je leert wijnadvies geven, stelt wijnarrangementen samen, leert barista skills en cocktails maken. De service van 't Kruisselt wordt beoordeeld met een 9,6! Jij leert bij ons hoe dat komt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Beschik jij over de volgende ingrediënten: - Een proactieve houding - Ambities - Gezonde dosis humor - Enthousiast, sociaal en leergierig - Goede communicatieve vaardigheden - Jij bent een teamplayer - Ervaring in een gelijksoortig hotel-restaurant is een pre - Jij bent flexibel en goed omgaan met piekstress - Ziet er netjes en verzorgd uit - Kan goed omgaan met veranderingen - Jij hebt een hands-on mentaliteit - Je houdt van gezelligheid!

Wat biedt het bedrijf?

Wil jij werken in een van de leukste hotel-restaurants van Twente en is hospitality je grote passie? We zoeken per 1 september een leerling gastvrouw/gastheer BBL. We leren jou de absolute kneepjes van het vak en bieden je een fijne leeromgeving, waar ruimte is om te groeien en te ontwikkelen. Wat bieden wij jou? - Productkennis - Goede begeleiding door uitstekende leermeesters - Fijne en gemoedelijke werkomgeving - Een gemêleerd en enthousiast team - Werkdagen van maximaal 8,5 uur - Het wordt bij ons nooit later dan 00.30 uur! - Je ontvangt maandelijks een stagevergoeding - Maaltijden worden vergoedt door ons - We garanderen een prettige en leerzame omgeving

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder