Grand café Smit Hard werken maar in een gezellig collegiaal team!
Student heeft de mogelijkheid hier om zelfstandig werkzaamheden uit te voeren. Ervaring op doen in samenwerking met onze vaste leidinggevende bediening. De dag begint met o.a. de volgende werkzaamheden: - lampen aan doen - muziek aanzetten - bar klaarmaken (ijsblokjes ophalen, citroen snijden, glazen op de bar, etc) - bloemetjes buiten zetten - terras netjes maken + tafelnummers goed zetten - kaarsjes aan (bij donker weer) Tijdens openingstijden: - gasten bedienen - het restaurant en terras netjes houden (tafels uithalen + schoonmaken) - ervaring op doen in bediening (diverse koude- en warme drankjes bereiden) - tafels indekken voor diner - kaarsjes aansteken voor diner - menukaarten controleren + schoonmaken Afsluiten: - bar/restaurant/terras schoonmaken. - bar bijvullen - besteksetjes voor terras voorbereiden - alle machines schoonmaken (koffie etc..) En zo zijn er nog veel meer werkzaamheden. Hopelijk lijkt je dit wat en zien wij elkaar binnenkort!
Naar wie zijn wij op zoek?
De student moet over de volgende vaardigheden beschikken: - communicatief vaardig - representatief - leergierig - enthousiast
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden jou een leuke werkplek in een gezellig en hecht team. Bij een goed verloop van de stage is er de mogelijkheid om te blijven werken tijdens zomerseizoen (en wellicht langer).
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan