Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Grand café Smit Hard werken maar in een gezellig collegiaal team!

Word jij onze nieuwe horecatopper? Bij ons krijg je de kans om zelfstandig aan de slag te gaan én ervaring op te doen in samenwerking met onze vaste leidinggevende bediening. Je draait volledig mee in het team en leert alle ins en outs van het horecavak! Wat kun je verwachten? Bij ons is het nooit saai. We verzorgen onder andere: - Bruiloften - À la carte service - Bedrijfsfeesten - Koffietafels En nog veel meer bijzondere gelegenheden. Je leert hoe je gasten op een professionele en gastvrije manier bedient, hoe je werkt in teamverband én hoe je snel kunt schakelen in een drukke en afwisselende omgeving. Wat bieden wij jou? Een stageplek waar je écht iets leert Begeleiding van ervaren horecaprofessionals Gezellige collega's en een fijne werksfeer De kans om jezelf te ontwikkelen binnen een veelzijdig horecabedrijf Of je nu een eerste ervaring zoekt of al wat horeca-uren hebt gemaakt: wij zorgen ervoor dat jij een leerzame en leuke stageperiode hebt.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student moet over de volgende vaardigheden beschikken: - communicatief vaardig - representatief - leergierig - enthousiast

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou een leuke werkplek in een gezellig en hecht team. Bij een goed verloop van de stage is er de mogelijkheid om te blijven werken.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder