Meewerkend horeca ondernemer

Châteauhotel-Restaurant Havesathe De Havixhorst B.V. Werken en leren op één van de mooiste plekken van Noordoost Nederland?

Werken op één van de mooiste plekken van Noordoost Nederland? Ben je gemotiveerd en bereid een stap extra te zetten om je gasten te verrassen? Bereid om het beste uit jezelf en het team te halen? Perfect. Dat kan op De Havixhorst! De Havixhorst is een succesvol bedrijf met 40 jaar ervaring in top gastronomie en hotellerie. Ons streven? Al onze gasten een duurzaam, inspirerend verblijf bieden. Duurzaam voor het milieu, maar ook voor onze gast, voor het bedrijf en – minstens net zo belangrijk - voor onze medewerkers. Jij dus! Het moet niet alleen fantastisch zijn om bij ons als gast te verblijven, het moet ook een feest zijn om bij ons te werken. Inspirerend? Hoe? Door ons te onderscheiden in gastvrijheid en gastronomie. Maar ook in natuur, erfgoed en cultuur. Denk aan de omgeving, tuinen, het pand; alles moet kloppen.

Naar wie zijn wij op zoek?

In onze service zoeken we naar een balans tussen traditionele waarden, kennis en vaardigheden, tegenover een persoonlijke, hedendaagse invulling hiervan. In benadering zijn we formeel en handelen we volgens etiquette. Echter, we zijn niet stijf, maar juist vriendelijk, hartelijk en persoonlijk. We verlenen service welke de verwachtingen van de gast overtreft. We doen niet alleen wat de gast vraagt, we vervullen de onderliggende wens. JOUW WERK. Je verwelkomt hotel-, restaurant- en banquetinggasten Je verzorgt gasten tijdens de lunch en/of het diner in het restaurant Je biedt assistentie bij huwelijken en andere feestelijke bijeenkomsten Je overziet en verzorgt zakelijke bijeenkomsten Je maakt ruimten klaar voor gasten Je denkt mee in het duurzaam ontwikkelen van het bedrijf Je biedt alle gasten altijd een fantastisch verblijf

Wat biedt het bedrijf?

WAT BIEDEN WIJ JOU? Een fantastische werkplek, op één van de meest bijzondere plekken van Noordoost Nederland Werken met een bijzonder uitgebreide wijnkaart en veel mogelijkheden om je wijnkennis te verbreden Een professionele, inspirerende werksfeer met enthousiaste collega’s Volop ontwikkelmogelijkheden - wij stimuleren en vergoeden het volgen van trainingen en opleidingen Tevens bieden we ruimte om door te groeien tot een managementpositie binnen de organisatie Ruime salariëring op basis van ervaring en CAO Woon- en werkverkeer vergoeding Inspirerende maandelijkse activiteiten Iedere zondag personal bootcamp training met het team

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder