Sukade Restaurant Wij zoeken een nieuwe Sukadiaan!
Wees welkom bij Restaurant Sukade! Je wordt onderdeel van ons (bedienings)team en zult alle werkzaamheden uitvoeren die hierbij komen kijken, van het draaien van het service tot het plaatsen van bestellingen. Zolang je enthousiast en leergierig bent valt er heel veel te leren. Door het voeren van gesprekken komen we erachter waar jij je op wil focussen en gaan we hier samen mee aan de slag, eigen inbreng is hierbij heel belangrijk!
Naar wie zijn wij op zoek?
We zoeken iemand met vooral heel veel enthousiasme, leergierigheid en een positieve pro-actieve werkhouding. Bij Sukade valt veel te leren, zolang jij komt met ideeën of dingen welke je graag wilt gaan doen is heel veel mogelijk.
Wat biedt het bedrijf?
Sukade is een restaurant gevestigd in een monumentaal pakhuis aan de Stoombootkade in Meppel. Vroeger werd dit pakhuis gebruikt om de sukade citrusvrucht op te slaan, tadaa de naam van ons restaurant was geboren! Wij bieden een inspirerende en gezellige werkomgeving waar we elke dag ons best doen om onze gasten in de watten te leggen. Een 5-daagse werkweek met competitief salaris, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en een enthousiaste groep collega’s. We zien je graag voor een kop koffie. Tot Sukade!
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan