Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven Ben jij die enthousiaste persoon die graag wil leren, hard wil werken en op zoek is naar een mooi en dynamisch leerbedrijf?
Carelshaven beschikt over een sfeervol restaurant, verschillende private dining zalen en een groot terras dat uitkijkt over de parktuin. Onder leiding van Chef de Cuisine Daniël Nijkamp wordt op hoog culinair niveau gekookt met verse streekproducten. Daniël Nijkamp en zijn witte brigade stellen elk seizoen een nieuwe menukaart samen. Daarbij staan producten uit de regio centraal. De mooie ingrediënten op het legendarische landgoed Twickel liggen immers voor het oprapen. “In de basis bepaalt de natuur ons menu. Met daarbij een variëteit tussen klassiek en eigentijdse gerechten.”
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar nieuwe leerlingen in onze keuken. Ben jij die enthousiaste student die opzoek is naar een nieuwe uitdaging? Ben jij de aanwinst voor onze keuken en help jij ons de kwaliteit hoog te houden? Reageer dan snel! Wij vragen: • BBL leerling, niveau 2, 3 of gespecialiseerd kok (4) • Enthousiasme, gemotiveerdheid, en iemand die van aanpakken weet • Je hebt veel eigen creativiteit en bent een flexibele teamplayer
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden: • Een super mooie leerplek met jonge enthousiaste collega’s • Salaris conform leerling Horeca CAO • Goede begeleiding van leermeester en collega’s • Goede mogelijkheden om (binnen Van Berkel) door te groeien • Een bedrijf dat 7 dagen in de week geopend is van 7.00 tot 23.00 uur, dat betekent een inkijkje in alle facetten van een horecabedrijf • Werkdagen en -tijden in overleg
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3 Begroot financiën
- P4-K2-W4 Bewaakt financiën
- P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan