Meewerkend horeca ondernemer

Bakker Suikerbuik

Beide eigenaren zijn meewerkend horeca ondernemer. Wij kunnen je alle aspecten leren van het horeca bedrijf en nemen je graag mee in elk onderdeel: van verkoop, gastheerschap, kassa, social media, inkoop, personeelsregistratie etc.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vinden het belangrijk dat je een opgeruimd, vrolijk en vriendelijk karakter hebt, graag de handen uit de mouwen steekt en verantwoordelijk bent. Je let op details en bedenkt hoe de processen zo goed mogelijk verlopen. Verder kan je goed met mensen omgaan en bent respectvol en ziet waarde in ieder persoon. Daarnaast ben je ook commercieel ingesteld.

Wat biedt het bedrijf?

Waarschijnlijk wil je uiteindelijk je eigen horeca bedrijf op gaan starten, maar voordat je deze stap neemt kun je bij ons blijven werken, of wellicht wil je t.z.t. wel dit mooie bedrijf overnemen :) Er is van alles mogelijk.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder