De Schaapskooi Partycentrum De Schaapskooi
De Schaapskooi heeft 3 zalen, een klein terras, winkeltje en een grote binnentuin. De Schaapskooi bied een diversiteit aan mogelijkheden zoals bruiloften, vergaderingen, lunch, diner, feestavonden. De Schaapskooi is hierdoor de ideale stageplaats om alle kneepjes van het vak te leren. Je werkzaamheden zijn het serveren van dranken of diner, drankjes maken in de bar, het opbouwen en verzorgen van vergaderingen, verkopen in het winkeltje maar ook haccp en schoonmaak zijn een belangrijk onderdeel van je taken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Energiek en sociaal zijn belangrijke eigenschappen voor een collega. Ook zelfstandigheid en gastvrijheid zijn een pre
Wat biedt het bedrijf?
De Schaapskooi is een groot bedrijf en bied tal van doorgroeimogelijkheden. We werken met een jong en enthousiast collega's en streven er altijd naar als team te functioneren.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat