Leidinggevende bediening

Lef Restaurant & Bar JE WORDT HIER DE LEIDINGGEVENDE BEDIENING DIE ELK CAFÉ-RESTAURANT WILT HEBBEN!

Dit is een leuke leerbaan. Samenwerken met een team jonge mensen bij een van de bekendste bedrijven van Delft. Je leert te coachen van het bedienend personeel en je werkt mee; jij bent de centrale spil die tijdens jouw shift alle werkzaamheden coördineert. Dankzij jou weten alle 3 tot 8 collega’s wat zij wanneer moeten doen. Je leert zorg te dragen voor de uitstraling van het bedrijf, je leert te bestellen van de voorraad, zelfstandig het bedrijf te openen en te sluiten en jouw nieuwe collega's te trainen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je kunt coachen en meewerken combineren en je hebt daarbij gastvrijheid altijd hoog in het vaandel staan. Met jouw inzet, kennis en positieve instelling zorg je voor een gemotiveerd en fijn werkend team. Je bent slim, sociaal en vrolijk graag.

Wat biedt het bedrijf?

Bij LEF werken heeft zo z'n voordelen: Jij en je vrienden/familie krijgt 30% korting In de zomer ga je een dag op uitje In de winter ga je op personeelsreis Met kerst krijg je een cadeau Je bent vrij met kerst en oud&nieuw

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder