Moodz Enthousiaste stagair manager horeca gezocht!!
De student komt binnen en klokt zichzelf op tijd in, en kleed zich boven om. Onze werkkleding bedraagt uit zwarte kleding (zwarte broek, zwarte blouse). Vaak beginnen we onze dag met een heerlijk bakkie koffie, en bespreken we even wat er die dag gaat gebeuren! Onze werktijden bedragen van 10:00 tot 18:00/ 12:00 tot 21:00 of 17:00 tot sluit. De student komt in het restaurant te werken en soms achter de bar. De student gaat alles leren over het gastheerschap, de etiketten die daarbij horen en veel productkennis. Ook wordt het bedienen aangeleerd, dus het opnemen van bestellingen, het serveren van eten en het afrekenen met gasten. Ook staat het gastheerschap bij ons hoog, dus het verwelkomen van gasten, ze naar tafel begeleiden en zorgen voor een goede eerste indruk! Ook kan de student soms betrokken zijn bij administratieve zaken, zoals het bijhouden van voorraden of helpen bij evenementen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar enthousiast persoon met een passie voor gastvrijheid! Die leuk is in de omgang en die uiteraard af en toe beschikbaar is in het weekend.
Wat biedt het bedrijf?
Wat wij te bieden hebben is ten eerste een super leuk jong en gezellig team om mee samen te werken! Ook bieden wij een kans om je passie voor gastvrijheid verder te ontwikkelen. Onze stageplek bied praktische ervaring in verschillende aspecten van de horeca, bediening tot gastheerschap en evenementenorganisatie. Je krijgt de kans om bij te dragen aan een onvergetelijke ervaring voor onze gasten, daarnaast zorgen wij voor een leeromgeving waarin je kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen. Ook hebben wij maandelijks dinershow's met dj's, bekende artiesten en danseressen, hier ga jij uiteraard ook deel van uitmaken!
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
-
Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten