Meewerkend horeca ondernemer

Beryl's Ben jij de persoon die ons gaat helpen om de best fish&chips in town te worden?

Bij binnenkomst ligt er een werkschema voor je klaar. Dit schema is voor alle medewerkers bestemd, zodat we van elkaar weten welke taken nog open staan. Het gaat om de voorbereidende werkzaamheden. Daarna komen de gasten en zorgen we met elkaar voor een mooie en bijzondere gastbeleving. We maken de gerechten en serveren deze uit. Daarna zorgen we dat de keuken en het restaurant er weer perfect uitzien. Samen kijken we naar de kostencalculatie, de menukaart, je leert van alles bij Beryl's en we gaan ook werken aan je persoonlijke leerdoelen!!

Naar wie zijn wij op zoek?

Flexibel, ondernemerschap, authentiek, hospitality, ambitie, plezier! Wil je meer weten over deze kernwaarden, kijk op www.beryls.nl. Herken jezelf in deze vaardigheden/kernwaarden, neem contact met me op!

Wat biedt het bedrijf?

Beryl's is een startend restaurant. Je kan met ons meegroeien, samen zorgen dat Beryl's bekend wordt in Deventer en omstreken!!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder