Le Bistro Deventer Enthousiaste gastheer/vrouw gezocht!
In het hart van Deventer, aan de sfeervolle Brink, is een spannende nieuwe zaak geopend: Le Bistro. De eigenaren van het geliefde eetcafé de Sjampetter, Jelger en Marloes, brengen een frisse Franse wind naar deze historische stad met hun nieuwste avontuur. Le Bistro biedt een authentieke Franse eetervaring met een Bourgondische flair. Bij ons proef je de eenvoud en kwaliteit van de klassieke Franse keuken, met gerechten die recht uit het hart van Frankrijk komen. Denk aan iconische klassiekers zoals steak tartare, escargots en salade Niçoise, bereid met dagverse producten en geserveerd met een glimlach. Onze ‘what you see is what you get’-filosofie garandeert een transparante en eerlijke maaltijdservaring die de ware essentie van de Franse keuken weerspiegelt. Spreekt dit jou aan? Dan zoeken wij jou! Voor verdere informatie kan je contact met ons opnemen. We kijken uit naar je bericht.
Naar wie zijn wij op zoek?
Enthousiaste leerling!
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden een leerzame maar vooral ook leuke stage aan in een nieuwe Franse bistro in het centrum van Deventer! Een uitgebreide Franse kaart met een diverse wijnkaart voor lunch, borrel en diner.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan