Marketing & Communication Specialist

MSML B.V. Marketing & Communicatie stage

Tijdens je stage ondersteun je onze sales & marketing specialist en wordt je door hem professionele begeleiding tijdens je stage. De exacte invulling van je stage bespreken we samen met jou, zodat deze zo goed mogelijk aansluit bij jouw studie en persoonlijke doelen. Je bent onderdeel van het marketing team met als doelstelling dat MSML het eerste bedrijf is waar potentiële opdrachtgevers aan denken wanneer ze een webapplicatie of mobiele app op maat willen ontwikkelen. Werkzaamheden waar je aan kunt denken zijn: - Effectief communiceren via onze social media kanalen; - Het creëren en plaatsen van zowel in- als externe content; - De contentkalender actualiseren en uitvoeren; - Online marketing in de breedste zin van het woord; - Samenwerken aan de ontwikkeling van ons marketing en communicatieplan; - Opvolgen van commerciële activiteiten middels lead nurturing; - Bijdragen bij het organiseren van zowel online als fysieke evenementen; - Onze naamsbekendheid vergroten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat verwachten we van jou? - Een gedreven student - Je zoekt een leuke en leerzame plek om je stage uit te voeren en bent vanaf eind januari / begin februari beschikbaar. Je volgt bij voorkeur een studie in de richting van Commerciële Economie, Marketing en Communicatie of Communicatiewetenschappen; - Communicatief vaardig - Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en communiceert helder en duidelijk met je collega’s en onze opdrachtgevers; - Klantgericht - Je werkt altijd met de wensen van de opdrachtgever in het achterhoofd. Je weet je in de klant te verplaatsen en wanneer hun wensen onduidelijk zijn, weet jij deze te achterhalen; - Een teamplayer - Bij MSML werken we samen aan onze projecten. Dat doen we in kleine teams. Ook tijdens je afstudeeronderzoek ben je hierbij betrokken; - Pro-actief en resultaatgericht - Naast het werken in een team, werk je ook goed zelfstandig en streef je altijd naar de beste resultaten;

Wat biedt het bedrijf?

MSML is een jong en gedreven softwarebedrijf gevestigd in Deventer. We ontwikkelen webapplicaties en mobiele apps voor zowel multinationals zoals Ben & Jerry's, Lipton en Chocomel, als voor lokale ondernemingen zoals Go Ahead Eagles. Met onze software zorgen we voor efficiëntere en veiligere bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers. We adviseren, ontwerpen en ontwikkelen onze software met oog voor detail en waar het kan met een bijdrage aan de maatschappij. Wat mag je van ons verwachten - Een stageplek in een groeiend bedrijf; - MacBook Air van de zaak – wel zo handig; - Persoonlijke begeleiding tijdens je hele stage; - Informele werksfeer waar jij je ding kunt doen; - Een gaaf kantoor met uitzicht over Deventer direct naast het centraal station; - De kans om te werken met grote (internationale) opdrachtgevers met uitdagende opdrachten; - Een passende vergoeding op basis van je prestatie; - Een hecht team met een wekelijkse borrel.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder