Allround hospitality medewerker

Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel STAGE - FOOD & BEVERAGE - START 2024

Bij het IJssel Restaurant brengen wij een culinaire ervaring die gebaseerd is op Dutch Cuisine. Wij combineren verfijnde gerechten met producten die veelal lokaal geproduceerd worden. Dit doen wij in het restaurant en op het terras waar de Deventer Skyline ons decor is. Als onderdeel van ons serviceteam zorg jij voor een warme, persoonlijke maar vooral authentieke bijdrage, waarbij we het juist tof vinden als je met nieuwe, originele ideeën komt. Uiteraard doe je dit zonder onze kernwaarden van ingetogen elegantie uit het oog te verliezen. We gooien je natuurlijk niet zomaar in het diepe. Wij gaan jou helpen en coachen om het beste uit jezelf te halen en zo, samen met jouw collega’s, op topniveau te spelen! Naast regulier ontbijt, lunch en diner organiseren wij regelmatig toffe evenementen zoals catering op inspirerende locaties, de Haringparty, het Dickens ontbijt en onze populaire Dinercruise!

Naar wie zijn wij op zoek?

Een enthousiaste en gastvrije persoonlijkheid Je volgt een relevante opleiding in hospitality of een gerelateerd vakgebied Je hebt een passie voor excellente service Communicatief vaardig en proactief Flexibel en bereid om in shifts te werken, inclusief avonden en weekenden

Wat biedt het bedrijf?

Stagevergoeding van 650 euro per maand Professionele begeleiding en training Korting in onze Hotels voor jezelf, vrienden & familie Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door onze eigen Pillows Academy 2x per jaar een Pillows Intern Day Personeelsmaaltijden

Wat ga je leren?

  • Treedt op als aanspreekpunt voor klant/gast/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant/gast/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant/gast/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W3 Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K1-W4 Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K1-W5 Onderhoudt in- en/of externe contacten
  • Voert administratieve processen uit
  • B1-K2-W1 Houdt de voorraad bij
  • B1-K2-W2 Verzamelt en verwerkt informatie
  • B1-K2-W3 Houdt de administratie bij
  • Organiseert en voert activiteiten uit
  • B1-K3-W1 Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten
  • B1-K3-W2 Bereidt de uitvoering van activiteiten voor
  • B1-K3-W3 Begeleidt activiteiten
  • B1-K3-W4 Rondt de activiteit af
  • Werkt in de gastvrijheidsbranche
  • B1-K4-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K4-W2 Neemt reserveringen aan en adviseert de gasten
  • B1-K4-W3 Adviseert gasten en registreert de bestelling
  • B1-K4-W4 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K4-W5 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K4-W6 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K4-W7 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • B1-K4-W8 Voert afrondende werkzaamheden uit

lees verder