Proeverij De Stadstuin Horeca talent gezocht!
De Stadstuin is een ontmoetingsplek waar je afspreekt met andere mensen of alleen even binnen stapt voor een goede kop koffie, eventueel ook mee te nemen naar je werk. Voor de middag is er een ruime keuze op de lunchkaart met warme en koude gerechten, zowel de herkenbare klassiekers als verrassende specials. Aansluitend kan er heerlijk geborreld worden met een uitgebreide bites kaart, grote keus in wijn, tapbieren (8x La Trappe) en shaken we onze cocktails. Voor het diner hebben we een aantal vaste items, maar wisselen we dagelijks met diverse gerechten. We doen dit onder de noemer van “onze taphap”. We kopen en koken met de seizoenen mee zodat we tegen een zeer schappelijke prijs een mooi gerecht kunnen serveren. Ons personeel heeft een stem in de bedrijfsvoering. We willen actieve en gepassioneerde mensen in De Stadstuin. We vinden werksfeer en personeel één van de succesfactoren van De Stadstuin. We zij een jong team en hebben passie voor food en mensen.
Naar wie zijn wij op zoek?
De student heeft verantwoordelijkheidsgevoel, sociaal en positief. Je houdt van horeca en mensen en hebt passie voor lekker eten en drinken.
Wat biedt het bedrijf?
We zijn een informeel bedrijf en hechten veel waarde aan een goede werksfeer.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat