Kok

HCR De Posthoorn Gastvrijheid in 2025/26, nieuwe kansen

Wij bieden een diverse leerplek waar veel ervaring kan worden opgedaan. Van ontbijt, lunch, a la carte diner, buffetten en catering. Wij staan open voor leuke nieuwe ideeen. Ons team leidt al jaren nieuwe collega's op. Trots zijn we als we nu terug kijken wat ze allemaal hebben bereikt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Actieve werkhouding, creatief, collegiaal en affectie met het vak

Wat biedt het bedrijf?

Bij ons bedrijf kun je veel leren. Diversiteit is groot in de produktie. Een fijn team om in te werken

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder