Manager / ondernemer horeca

Badhotel Domburg Manager/ondernemer horeca gezocht in het prachtige Domburg!

In deze functie ga je allround meewerken in ons luxe 4 sterren hotel! Je zult goed begeleid worden door de verschillende leermeesters die we per afdeling op de werkvloer hebben staan. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf op https://www.werkenindomburg.nl/locaties/badhotel-domburg/. Hier vind je uitgebreide informatie over alle afdelingen. Je zult naar het aantal uur van jouw stages, de ene periode op de receptie werkzaam zijn, de andere periode in de keuken en weer een andere periode in de bediening. Ondanks dat de voorkant luxe en formeel oogt, zijn we dat achter de schermen met elkaar totaal niet!

Naar wie zijn wij op zoek?

Het is belangrijk dat je gemotiveerd en enthousiast bent. Dat gastvrijheid in je zit, vinden we vanzelfsprekend in de horeca. Je komt met vernieuwende ideeën over aan te bieden arrangementen en speciale activiteiten. Kortom, je bent creatief en neemt initiatief. Naast de Nederlandse taal, is het ook handig als je een woordje Duits kunt.

Wat biedt het bedrijf?

We bieden een interessante en gezellige stage in een luxe 4 sterren hotel in een prachtige badplaats. Veel stagiaires komen naast hun stage ook bij ons werken in hun weekenden en vakanties. Daarnaast komt het ook voor dat stagiaires na hun stage bij ons in dienst treden. Als we ruimte hebben in het team en je hebt laten zien dat je het kan én wil, is er veel mogelijk. We beschikken over woonruimte voor onze stagiaires, dus het maakt niet uit of je van verderop uit Nederland komt!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder