Manager / ondernemer horeca

Hotel Bommeljé Zea You Soon...

Nadat je de gast met een drankje hebt verwelkomd, zal je ze naar hun kamer begeleiden. Hier staat een persoonlijk welkomstpakket op hen te wachten. Hierna vervolg je de dag. Je staat onze (potentiële) gasten te woord, zowel in persoon als via de mail en de telefoon. Je bent volledig op de hoogte van de wensen van je gasten en wil deze graag waarmaken. Ook ben je op de hoogte van de wekelijkse activiteiten in Domburg en de omgeving en vertelt hier graag met enthousiasme over aan de gasten. De service die jij aanbiedt is hoogwaardig en hier ben je trots op. Je houdt er van om de tijd te nemen voor je gasten en streeft naar perfectie in elke taak die je uitvoert. Je schakelt snel en werkt oplossingsgericht. Samen met het team werk je aan de missie om het beste in elkaar naar boven te halen. Zo kan de kwaliteit van de service die gasten ervaren groeien. Net als jij!

Naar wie zijn wij op zoek?

.. beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel schriftelijk als mondeling ... beheerst ook de Duitse taal óf bent bereid hier een door ons vergoede cursus voor te volgen ... bent gemotiveerd om het niveau van Hotel Bommeljé samen met ons te verhogen ... een opleiding in de richting van hospitality en/of toerisme ... pikt het werken met computerprogramma’s snel op ... zal werken van 07:00 uur tot 15:00 uur óf van 15:00 uur tot 23:00 uur, afhankelijk van het seizoen ... creëert in overleg met ons jouw ideale werkweek ... at last but not least; bent net als wij verzot op een leven aan zee!

Wat biedt het bedrijf?

.. een levendige functie in een klein team binnen een moderne organisatie ... ruimte voor persoonlijke ontwikkeling ... toegang tot de sportbox en onze yogastudio ‘DoYo’ ... mogelijkheid tot huisvesting, indien nodig ... de juiste begeleiding bij jouw dagelijkse werkzaamheden ... werken op een prachtige plek waar zon, zee en strand de boventoon voeren ... jaarlijkse personeelsuitjes ... gezonde personeelsmaaltijden ... doorgroeimogelijkheden binnen het overkoepelende bedrijf

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder