Badhotel Domburg Kok gezocht voor in het prachtige Domburg!
Je gaat onder begeleiding van diverse leermeesters actief meewerken in de keuken van Restaurant Zee&Land. We hebben een chef-kok, assistent chef-kok, souschef en verschillende zelfstandig werkende koks. Een groot en gevarieerd team, waar jaarlijks meerdere stagiaires of leerlingen meewerken. Overdag ga je aan de slag met de mise en place, zodat alles gereed staat voor het diner in de avond. Daarnaast komt het ook regelmatig voor dat we (grote) groepen tijdens de lunch hebben, welke gebruik maken van de vergaderzalen. Uit de keuken van Grand Café 1866 komt de lunch. Zodra jij goed bent ingewerkt, krijg je de mogelijkheid om hier zelfstandig de lunch te draaien. Tijdens het diner krijg jij je eigen taken toegewezen voor de avond. We streven ernaar om jou zo allround mogelijk in de keuken in te kunnen gaan zetten! Input voor de menukaart wordt ook altijd zeer gewaardeerd.
Naar wie zijn wij op zoek?
We vinden het belangrijk dat jij gemotiveerd bent om te werken en te leren. Daarnaast zou het fijn zijn als je weet hoe je verschillende groenten moet snijden, dat je kennis hebt van verschillende producten en van aanpakken weet. De rest leren we je wel.
Wat biedt het bedrijf?
We bieden een interessante en gezellige stage in een luxe 4 sterren hotel in een prachtige badplaats. Veel stagiaires komen naast hun stage ook bij ons werken in hun weekenden en vakanties. Daarnaast komt het ook voor dat stagiaires na hun stage bij ons in dienst treden. Als we ruimte hebben in het team en je hebt laten zien dat je het kan én wil, is er veel mogelijk. We beschikken over woonruimte voor onze stagiaires, dus het maakt niet uit of je van verderop uit Nederland komt!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3 Begroot financiën
- P4-K2-W4 Bewaakt financiën
- P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan