Strandbar Bombaai Op zoek naar fun en good vibes ?!
Is koken je passie, zijn je messen altijd geslepen en neem je graag het heft in eigen hand? Dan ben jij de smaakmaker die thuishoort in de keuken van Bombaai! Met ons wereldse concept, verrassende streetfood-stijl gerechten en een divers menu van ontbijt tot diner, zit je werkdag vol uitdagingen. Tijdens je stage draai je mee met de dagelijkse gang van zaken, zoals mise en place, bestellingen inruimen en natuurlijk het bereiden van gerechten. Daarnaast is er bij Bombaai ook ruimte om mee te denken in de creatieve processen en invulling van het menu. Eigen initiatief en input wordt altijd gewaardeerd.
Naar wie zijn wij op zoek?
De student beschikt over een goeie dosis enthousiasme. Heeft een representatieve en gastvrije houding, is flexibel en bereid om nieuwe dingen te leren. Ook draagt de student bij aan een fijne werksfeer.
Wat biedt het bedrijf?
What’s in it for you? Je bent onderdeel van een jong, dynamisch en gemotiveerd team met de leukste collega’s en gezellige uitjes! Werken op toffe feestjes, borrels en partijen Een unieke en creatieve werkomgeving met het mooiste uitzicht van Zeeland! Tijdens je dienst zorgen wij voor heerlijke en voedzame maaltijden waarbij rekening wordt gehouden met ieders wensen Flexibele roosters waarbij we rekening houden met persoonlijke wensen Een passend salaris inclusief reiskostenvergoeding.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3 Begroot financiën
- P4-K2-W4 Bewaakt financiën
- P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan