Hotel Pannenkoekenhuis Vierwegen
Hotel Pannenkoekenhuis Vierwegen is een klein hotel met vijf kamers en een vier persoons appartement midden in het centrum van Domburg. Het is een plek waar de gasten op hun gemak kunnen relaxen op de stijlvolle kamers en vanuit waar ze allerlei activiteiten in en om Domburg kunnen ondernemen. In het pannenkoekenhuis onder het hotel komen mensen elke dag genieten van heerlijke pannenkoeken en andere lekkernijen. In ons bedrijf zullen we je alle kanten van het vak leren. Ben je op zoek naar een uitdaging, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Naar wie zijn wij op zoek?
De student kan hier nog alles leren. We zijn op zoek naar een enthousiaste kracht bij wie klantvriendelijkheid op één staat. Als Meewerkend Horeca Ondernemer zorg jij er dagelijks voor dat de gasten een geweldig verblijf hebben. Je houdt je bezig met de boekingen en mail van de verschillende accommodaties en ontvangt de gasten bij aankomst met een glimlach. Ook zal je soms bijspringen in het restaurant en mensen blij maken met een lekkere pannenkoek. Zo heb je een hele gevarieerde leerbaan en is het dus belangrijk dat je snel tussen verschillende taken kan switchen.
Wat biedt het bedrijf?
Hotel Pannenkoekenhuis Vierwegen is net als hotel Domburg4you, appartement Middelburg4you en bungalow Royal Domburg onderdeel van het bedrijf van John en Anke Bakker. Het is een hecht familiebedrijf en we vinden het belangrijk dat elke student passende, uitdagende begeleiding krijgt en zich thuis voelt. Anke heeft meerdere onderwijsaktes, er zal professioneel opgeleid worden. Je komt werken in een gezellig team waarin je door de informele werksfeer snel onderdeel van wordt. Er staat een stagevergoeding tegenover en als we blij met elkaar zijn kun je wellicht langer bij ons blijven werken!
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid