Meewerkend horeca ondernemer

Villa Magnolia B.V. Ondersteun de hoteldirecteur met projecten in zelfgekozen richting bij Villa Magnolia

Villa Magnolia is een kleinschalig landgoedhotel in Oostkapelle en staat in de top van hotelservice in Nederland. Het hotel biedt een unieke combinatie van een historische villa, een boerderij en enkele bijgebouwen op een landgoed van 4,5 hectare middenin een natuurlijke omgeving. We zijn een lokaal familiebedrijf waar je onderdeel bent van een klein, hecht, divers team. Samen creren we een bijzondere wereld en blijvende herinneringen voor onze gasten door een subtiele mix van liefde, trots en oprechte aandacht. Jouw inbreng en inzet wordt enorm gewaardeerd! Onder superivisie van directeur uitvoeren van projecten op het gebied van analyse, marketing, kostprijsberekening etc. Daarnaast operationele taken zoals het ontvangen van gasten en vervullen van gastheer/-vrouw rol tijdens ontbijt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent enthousiast, werkt graag in teamverband en je weet gasten en collega’s te verrassen met jouw gastvrijheid. Je vindt het geen probleem om in de weekenden en vakanties stage te lopen. Ervaring is absoluut niet noodzakelijk! Wij zijn een erkend leerbedrijf en daarnaast wordt je gekoppeld aan eens stagebegeleider/collega die je alles zal vertellen en leren over jouw werkzaamheden. Persoonlijkheid is voor ons het aller belangrijkst. We kijken verder dan een CV en willen jou graag leren kennen.

Wat biedt het bedrijf?

Je bent enthousiast, werkt graag in teamverband en je weet gasten en collega’s te verrassen met jouw gastvrijheid. Je vindt het geen probleem om in de weekenden en vakanties stage te lopen. Ervaring is absoluut niet noodzakelijk! Wij zijn een erkend leerbedrijf en daarnaast wordt je gekoppeld aan eens stagebegeleider/collega die je alles zal vertellen en leren over jouw werkzaamheden. Persoonlijkheid is voor ons het aller belangrijkst. We kijken verder dan een CV en willen jou graag leren kennen.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder