Manager / ondernemer horeca

Hotel de Villa en Brasserie Kakelbont Loop stage bij een tof Hotel en Brasserie met de ondernemer

Een topper gezocht om te komen werken bij de gezelligste Hotel de Villa en Brasserie Kakelbont Droom je ervan om net als de huidige eigenaar deze droom waar te maken, leer van hem en zijn team Wij zijn op zoek naar enthousiaste stagiair(e)s in die graag zouden willen leren in een hotel met restaurant/brasserie. Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team in een snelgroeiende business? Dan ben jij erg welkom om ons team te komen versterken zodat wij jou alles kunnen leren om een top ondernemer/manager te worden. Wij bieden stagiair(e)s een gezellige en leerzame werkplek met groeimogelijkheden aan. Dit door middel van persoonlijke begeleiding en aandacht. Als compensatie voor het harde werk bieden wij een stagevergoeding aan en deel je mee met de fooi en nog veel meer. Neem gerust contact met ons op! Arjan van de Kuilen info@hoteldevilla.com

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn een informele, maar professionele organisatie. Klein maar ook persoonlijk. We willen dat je je goed en thuis voelt bij Villa Kakelbont en besteden dan ook veel aandacht aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Mocht de start- of einddatum van je stage anders zijn dan hierboven genoemd, dan is dit geen probleem en laat het ons vooral weten.

Wat biedt het bedrijf?

Vanwege de groei van ons bedrijf zijn wij altijd op zoek naar jong talent dat wil doorgroeien binnen onze branche. Na je stage bij Hotel de villa en Brasserie Kakelbont heb je de mogelijkheid om te blijven werken. Daarnaast bieden wij je een doorgroei traject aan waardoor je de mogelijkheid hebt om door te groeien naar leidinggevende functies aan boord. * Doorgroeimogelijkheden. * Werken in een professioneel team. * Een TOP stagevergoeding + meedelen in de fooi * Reiskostenvergoeding * Persoonlijke begeleiding door ons eigen team

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder