Leidinggevende bediening

SBI Zonheuvel B.V. Wil jij leren leidinggeven op ons mooie landgoed in Doorn? Pak snel die leuke en leerzame stageplek!

Wat je doet: - Je verwondert elke gast met uitstekende service. - Je verzorgt samen met jouw collega's het ontbijt, de lunch en/of diner. Bijvoorbeeld, culinair@thecastle - Bedienen, afruimen, reserveringen aannemen - Goed onthouden wie elk drankje had besteld - Je maakt contact met de gasten en checkt regelmatig of alles naar wens is - Gasten altijd vriendelijk te woord staan en helpen - Je zorgt ervoor dat alles organisatorisch op rolletjes verloopt en dat de gasten tevreden de deur uit gaan.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent van nature gastvrij, en hebt een enthousiaste en positieve instelling. Je hebt daarnaast een dienstverlenend karakter en een daadkrachtige persoonlijkheid. En niet te vergeten een stralende glimlach die onze gasten zich thuis laten voelen :-) Verder kun je : Improviseren Soepel communiceren met gasten en collega's (Nederlands en Engels) Goed tegen druk en hectiek Verzorgen van mise en place, o.a. klaarmaken van tafels Zelfstandig en in teamverband werken Gasten meenemen in de beleving van Landgoed Zonheuvel Oh... en je mag natuurlijk fouten maken en ervan leren!

Wat biedt het bedrijf?

Landgoed Zonheuvel heeft een ontzettend hecht en goed op elkaar ingespeeld team. Je ontvangt een mooie stagevergoeding en je werkt op een schitterend Landgoed in een heerlijk veelzijdige baan. Er zijn voldoende kansen om door te groeien of binnen Landgoed Zonheuvel iets anders te doen. Volop ruimte voor initiatief en jouw leuke ideeën om ons een stapje verder te helpen.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder