LIZ Restobar Enthousiaste leerling bediening gezocht voor de mooiste werkplek van Nederland
Je werkt mee in de bediening waarbij je verantwoordelijk bent voor het opnemen van bestellingen, serveren van dranken en gerechten en het afrekenen met gasten. Je zorgt voor een optimale gastvrijheidsbeleving. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met je collega's..Daarnaast kan je uiteraard meekijken en meewerken aan tal van andere werkzaamheden die horen bij het werken in een restaurant. Je krijgt goede begeleiding van onze leermeesters en zijn van woensdag t/m zondag geopend voor koffie, lunch, borrel en diner. Je kunt dus op verschillende dagdelen ervaren hoe het reilt en zeilt bij onze Restobar.
Naar wie zijn wij op zoek?
We zijn op zoek naar een enthousiaste, gastvrijgerichte student. Je bent leergierig en gemotiveerd om samen met het team iedere dag te groeien.
Wat biedt het bedrijf?
Je komt te werken op een van de mooiste werkplekken van Nederland: Buitenplaats Amerongen. Op dit prachtige landgoed in LIZ Restobar gevestigd. Je komt terecht in een professioneel, gedreven én gezellig team. Daarnaast hebben we een 4-daagse werkweek waardoor je ook tijd hebt om andere leuke dingen te ondernemen.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken