Leidinggevende bediening

Zeldzaam Café Brasserie Leerling leidinggevende bediening bij bruisend Zeldzaam in Veenendaal

Zeldzaam Café-Brasserie: al sinds 2000 een van de leukste zaken in het centrum van Veenendaal. Of het nu gaat om een lunch, diner, borrel of feest, u bent bij ons aan het juiste adres. Eerlijk genieten van wat zee, land en wijngaarden ons biedt, dát is onze drijfveer. Eerlijke gerechten, eerlijke wijnen en eerlijke service. Je komt te werken in de bediening waar je naast de bedrijfsleider komt te staan en hem assisteert in zijn dagelijkse taken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je beschikt over een goede werkinstelling. Bent netjes, komt op tijd en houd je aan de afspraken. Als je deze vaardigheden hebt kom je een heel eind. De rest kunnen wij je leren.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden naast een topjaar als leerling/ stagiair doorgroeimogelijkheden voor na je stage. Ook doen wij regelmatig leuke dingen met ons gezellige team zoals bezoeken aan leveranciers, teamuitjes, etc.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder