Leidinggevende bediening

Steaksenzo Leren leidinggevend te bedienen in het enigste Onbeperkt Carpaccio restaurant van Nederland!

Volledig meedraaien in ons Team, dat is waar wij heen willen. Van het belang van gastvrijheid tot de essentiƫle aanwezig van sociale media. Van het opstarten van de dag tot het afsluiten van de dag, en alles wat we daartussen tegenkomen. Je zal dus op meerdere afdelingen gaan werken zodat je uiteindelijk allround word. Dat is niet alleen fijn voor in ons bedrijf, maar ook voor alle andere bedrijven die je nog zult gaan tegenkomen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Motivatie & enthousiasme vinden wij het belangrijkste! In de horeca is een vlotte babbel wel erg handig en hoe verder je wilt komen in de horeca, hoe belangrijker een oog voor detail wordt.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je een net salaris ten opzichte van je leeftijd. Daarnaast zijn er doorgroeimogelijkheden. Wij houden zelf ook van gezelligheid en hebben daarom regelmatig een spelletjesavond!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder