Leidinggevende bediening

De Waldhoorn Leidinggevende bediening

Je stuurt het team aan en zorgt dat alles soepel verloopt. Je zorgt voor je gasten en het personeel. Beide moeten tevreden zijn. Natuurlijk zorg je ervoor de het restaurant draait, je zorg dat alles klopt van a tot z! Je zult dus leren de zaak te openen en af te sluiten. Ook ga je mee helpen met het voorbereidingen van partijen en/of andere evenementen, je gaat ervoor zorgen dat elke dag een succes wordt, je coördineert diverse taken aan het team en zorgt dat alles netjes uitgevoerd wordt.

Naar wie zijn wij op zoek?

- horecahart - gastvrij - team player - verantwoordelijkheidsgevoel - flexibel - communicatief sterk - creatieve - bier/wijn en spijs kennis - meedenkend - sturend - gemotiveerd - aansturen

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou: een mooie uitdaging in een groeiend bedrijf, een positie waarbij je bijdraagt aan het succes van De Waldhoorn, mogelijkheden om creatief mee te denken en vernieuwing te brengen, een werkt in een gezellig en jong team en niet te vergeten de leuke borrels na werktijd!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder