Leidinggevende bediening

BistroTwee33

Je komt als leerling leidinggevende bediening te werken binnen ons kleine en hechte team. Stefan is jouw leermeester en hij is bijna elke dag aanwezig, zodat hij jou optimaal kan begeleiden. Overdag wordt ervoor gezorgd dat alles voor het diner klaar staat. Op donderdag t/m zondag wordt er ook lunch gedraaid. Rond 16.30u wordt er, samen met de keuken, een verse maaltijd gegeten. Leerlingen draaien volledig mee in alle werkzaamheden: van ontvangst tot en met afscheid en alle werkzaamheden daar tussenin. Het speerpunt van ons bedrijf is dat de gast in de watten wordt gelegd. Gastvrijheid zit bij ons daarom ook hoog in het vaandel! Uiteraard heeft Stefan tijd om jou te helpen met je schoolopdrachten en zorgt hij er samen met jou voor dat jij je taken afrond. Door de taken en werkzaamheden in het restaurant leer je op een zelfstandig niveau te functioneren. Ben je geïnteresseerd in wijn? Extra leuk, want Stefan kan jou met enthousiasme hier veel over leren!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar iemand die zich in de volgende vaardigheden herkent; -Enthousiast -Leergierig -Collegiaal -Representatief -Betrouwbaar -Een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben En natuurlijk vinden wij het ook belangrijk dat jij gewoon lekker jezelf bent!

Wat biedt het bedrijf?

Allereerst helpen wij jou bij het succesvol afronden van jouw stage. Je leert leiding geven aan een klein team en je doet kennis op over gerechten, wijn-spijs combinaties, gastvrijheid en het overzicht op de vloer behouden. Mochten wij tevreden zijn over jouw werkzaamheden, dan is een vervolgstage of baan een optie die in de toekomst mogelijk zou kunnen zijn. Daarnaast kun jij tijdens je stage elke werkdag rond half 5 met een hele team een verse maaltijd nuttigen. Deze wordt voor jouw verzorgd.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder