Bluebirds in the Backyard Enthousiaste en leergierig? Sluit aan bij ons Garden Cafe!
Op de vloer leer je iedere dag wat anders, we werken niet alleen in hospitality met gasten maar ook met verschillende doelgroepen op de vloer waarbij je leert hoe je andere collega's kunt coachen en aansturen. Dit maakt het extra uitdagend en leuk! We hebben een Garden Cafe waarbij we op een losse manier onze gasten willen bedienen op een vriendelijke en open manier zodat men zich snel thuisvoelt. Sfeer en styling zijn tevens belangrijk als het gaat om de lunchroom en gerechten.
Naar wie zijn wij op zoek?
Enthousiast, mensenmens, open en proactieve houding, welwillend om te leren en oog voor details
Wat biedt het bedrijf?
Ontwikkelmogelijkheden, coaching op de vloer, fijne en veilige werkomgeving, diversiteit aan doelgroepen waarbij je ervaring opdoet, open en warme sfeer met liefdevolle collega's, korte lijntjes met jouw werknemer en managers en een geweldige hotspot in het centrum van Dordrecht!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat