Leidinggevende bediening

Valk Exclusief I Hotel Dordrecht Stageplek leidinggevende in de bediening

Als echte peoplemanager stuur je het bedienend team aan zowel in de bar, restaurant, terras en op onze zalenafdeling. Jouw voornaamste uitdaging is om zo efficiƫnt mogelijk alle dagelijkse processen te laten verlopen en bij te sturen waar nodig. Uiteraard is daarbij het voornaamste doel om onze gasten met een glimlach te laten vertrekken. Je taken bestaan onder andere uit het maken van dagplanningen, opleiden, motiveren en aansturen bedienend team, het helpen van gasten en het voorbereiden van de zalen op de banqueting.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij hebt het overzicht. Je kunt de rust bewaren en klantvriendelijk staat bij jou boven in het vaandel. Je weet van aanpakken, je gaat geen problemen uit de weg en je bent bereid om nieuwe dingen te leren.

Wat biedt het bedrijf?

Wil jij hier niet meer weg? Er is een mogelijkheid om bij het Van der Valk Hotel Dordrecht te blijven werken!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder