Manager / ondernemer horeca

IJsExpress - De Remise Stageplek bij een gezellige Lunchroom in de binnenstad van Dordrecht. Wil jij jezelf ontwikkelen en onderdeel zijn van een groeiende organisatie? Kom bij ons jouw unieke eigenschappen inzetten.

Wij vinden het belangrijk dat de gasten een moment hebben om hun relaties te smeren en zichzelf te restaureren (we zitten in een oude garage ;)). Jij helpt hen daarbij. Je zorgt voor een fijn welkom en je zorgt ervoor dat de gast zich thuis voelt. Dat is de basis. En hoe doe je dat? Je leert bij ons koffie zetten, broodjes maken, cakes en taarten maken. Wij maken alles zelf en dat vraagt om veel creativiteit. Naast het zorgen voor de gasten, hou je je samen met de rest van het team bezig met het bedenken van nieuwe menu-items. Leuke events en nog meer dingen die waarde kunnen toevoegen aan de Remise. Ondertussen kan je gevraagd worden om even een leuk filpmje / foto voor social media te maken. Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat alles schoon en netjes is. Zo is iedere dag net weer een beetje anders en heeft ieder seizoen zijn eigen lekkere cakes en taarten en uitdagingen :).

Naar wie zijn wij op zoek?

We vinden het belangrijk dat je pro-actief bent. Dus je laat je gast niet onnodig lang zonder drinken zitten, maar je pakt ook op waar je ziet dat er verbetering te behalen is. We vinden het belangrijk dat je actief meedenkt met de ontwikkeling van De Remise. Creativiteit is daarin een pré. Maar kun jij bijvoorbeeld heel goed plannen, organiseren en structureren dan is dat ook een hele mooie eigenschap. Belangrijkste is dat je het leuk vindt om met gasten om te gaan en daarbij je graag wilt ontwikkelen en jouw unieke talent in wilt zetten voor de groei van de organisatie.

Wat biedt het bedrijf?

De Remise biedt een heel leuk en gezellig team, na je stage een kans op een vaste aanstelling en doorgroeimogelijkheden die bij jou passen.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder