Meewerkend horeca ondernemer

Pancake District Stagiaire gezocht die houdt van afwisseling, veel leren en verantwoordelijkheid

Als Horeca ondernemer ben je verantwoordelijk voor het commerciële -, operationele – en personeelsbeleid van jouw horecaonderneming. Je werkt zelf mee in je horecazaak, maar stuurt ook het personeel aan. Daarnaast ben jij degene die alle grote beslissingen neemt. Bij ons kan je dat allemaal leren, want we zijn een kleine onderneming en ik geef graag verantwoordelijkheid aan stagiaires. Je werkt afwisselend in de bediening, keuken en achter de bar. Als je het leuk vindt neem ik je mee in ondernemersbeslissingen en het te voeren beleid.

Naar wie zijn wij op zoek?

Financieel bewustzijn. Leiderschap. Steekwoorden: delegeren, luisteren, overtuigen, taken verdelen. Ondernemerschap. Plannen en organiseren. Samenwerken

Wat biedt het bedrijf?

in overleg bespreekbaar

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder