Zelfstandig werkend kok

Restaurant het Magazijn Restaurant het Magazijn is naast restaurant ook een muziekwinkel, Kunstuitleen en ontmoetingsplek voor iedereen!

Het Magazijn is een creatieve en inspireerde werkplek waar je naast de basisvaardigheden, dynamisch en in teamverband leert te werken. We kennen geen hiërarchie maar wel de krachten van elk individu en hoe die het besten uitkomen in een groep. De werkdagen zijn divers van diensten in de patisserie van 07:00 tot 13:00, open van ontbijt/lunch van 09:00 tot 18:00 en middagdiensten van 12:00 tot 20:00 en van 16:00 tot 24:00. Je wordt evenredig ingedeeld zowel doordeweeks en een dag in het weekend en we zijn vaak met feestdagen gesloten of draaien we een halve dag (ochtend). We vinden het namelijk belangrijk dat het personeel ook geniet van de dagen met familie en vrienden. interesse? mail naar restaurant@magazijndordrecht.nl of naar keuken@magazijndordrecht.nl

Naar wie zijn wij op zoek?

De student waar wij graag mee werken heeft maar één vaardigheid nodig (al mag je het geen vaardigheid noemen) en dat is de wil om te werken en te leren.

Wat biedt het bedrijf?

Naast een gezellige en toffe werkdag bieden wij al ons personeel aan om door te leren en groeien in de functies die hen aanspreekt.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder