Zelfstandig werkend kok

Restaurant Post Ambacht, leren, verse ingrediënten, plezier in je werk, geen overuren, regelmatig een weekend(dag) vrij, teamwork, fijne gasten, dat is Post

Afhankelijk van het rooster sta je in de ochtend of in de middag op het rooster. Je krijgt je taken van de chef en je gaat onder begeleiding van je leermeester of chef aan de slag met de voorbereidingen of je draait mee met e lunch. om 16.15 eten we met z'n allen en om 17.00 begint het diner. Aan het einde van je dienst maken we met z'n allen de keuken schoon, geven we de bestellingen door en drinken nog wat samen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Afhankelijk van je ervaring maken we een leerplan en een schema hoe we het komende jaar jou tot een volwaardig kok gaan kneden. Je eigen inzet en interesse is hierbij van groot belang. Je moet kunnen samenwerken in een groot keukenteam. creativiteit mag je kwijt in alle gerechten. de chef geeft je hiervoor duidelijk kaders aan waarin je mag werken. Dit wordt zeer op prijs gesteld.

Wat biedt het bedrijf?

In Post kan je enorm veel leren. doordat we een eigen bakkerij hebben en ook alle desserts en ijs zelf maken krijg je een enorme ervaring mee in dit jaar. Daarna kan je doorgroeien naar 1 van onze andere bedrijven in Dordrecht en in Rotterdam. ook tussendoor stage lopen bij deze bedrijven behoort tot de mogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder