Restaurant Post Gastvrijheid, ambacht,teamwork, met plezier naar je werk, knallen, mooie wijnen, cocktails en lekker eten, fijne gasten. dat is Post
In Post hebben we lunch en diner. Afhankelijk van je rooster wordt je ingedeeld. Er wordt altijd gezorgd voor maaltijden en genoeg pauzes. Je wordt begeleid naar een rol waarin je in het team zelfstandig kan gaan werken als gastvrouw/heer. Daarbij begeleiden we je zo goed mogelijk.
Naar wie zijn wij op zoek?
In Post zijn we enorm gedreven op teamwork. Dat maakt het werken in de horeca ook zo leuk en fijn. Ook gasten weten dat enorm te waarderen. je vaardigheden mag je in Post verder gaan ontwikkelen en dragen bij aan nog meer gastvrijheid en teamwork.
Wat biedt het bedrijf?
Post heeft nog drie restaurants waar je ook aan de slag kan. Na een jaar in Post gewerkt te hebben gaan we er vanuit dat je zover gevorderd bent dat je ook in de andere zaken aan de slag kan gaan. Aan jou dan ook de keus. En tussendoor stage lopen bij deze bedrijven mag natuurlijk altijd. Het gaat hier om restaurant De Stroper en Het gemaal in Dordrecht en restaurant Oliva en Gusto in Rotterdam.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring