Gespecialiseerd kok

James Drachten Gespecialiseerd kok / Pitmaster

Stageplaatsen zijn het hele jaar door beschikbaar. We zoeken serieuze leerlingen die eventueel willen doorgroeien tot sous-chef of zelfstandigwerkend kok. We koken met uitsluitend hout, geen gaspitten of inductie!

Naar wie zijn wij op zoek?

• Theoretische keukenkennis, basis praktijkvaardigheden. • Passie voor deze keuken. • Harde werker, efficiënt, flexibel en stressbestendig. • Teamplayer • Maar vooral: een flinke dosis energie en vriendelijkheid.

Wat biedt het bedrijf?

• de mogelijkheid van een carrière in een jong en dynamisch bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. • ontwikkelen middels opleidingen, cursussen en ervaringen. • Een prettige werkomgeving met moderne apparatuur en collega’s met vakkennis.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder