James Drachten Gespecialiseerd kok / Pitmaster
Stageplaatsen zijn het hele jaar door beschikbaar. We zoeken serieuze leerlingen die eventueel willen doorgroeien tot sous-chef of zelfstandigwerkend kok. We koken met uitsluitend hout, geen gaspitten of inductie!
Naar wie zijn wij op zoek?
• Theoretische keukenkennis, basis praktijkvaardigheden. • Passie voor deze keuken. • Harde werker, efficiënt, flexibel en stressbestendig. • Teamplayer • Maar vooral: een flinke dosis energie en vriendelijkheid.
Wat biedt het bedrijf?
• de mogelijkheid van een carrière in een jong en dynamisch bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. • ontwikkelen middels opleidingen, cursussen en ervaringen. • Een prettige werkomgeving met moderne apparatuur en collega’s met vakkennis.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat