Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

James Drachten Bedieningstopper

Wil je graag stage lopen en je ontwikkelen en vind je James’ daarvoor een prachtplek? Lees dan snel verder! Tijdens jouw opleiding bieden we jou een plezierige werkomgeving. Goede begeleiding, hard werken en humor zijn bij ons van groot belang. Blijk jij goed in ons team te passen, dan zijn er wellicht op langere termijn nog extra kansen voor je. Je gaat aan het werk in een team van enthousiaste, ervaren leermeesters. Zij leren jou de kneepjes van het vak.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Je gaat 100% voor de gast, hebt interesse in je vakgebied en oog voor detail • Je ontwikkelt jezelf graag, je bent ambitieus en probeert jezelf steeds te overtreffen • Je bent flexibel, veerkrachtig en stressbestendig • Je bent enthousiast en wilt ook graag werken in de weekenden, avonduren en op feestdagen

Wat biedt het bedrijf?

• Persoonlijke begeleiding door onze leermeesters • de mogelijkheid van een carrière in een jong en dynamisch bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. • Een enthousiast team waar goede vriendschappen ontstaan!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder